ΑΝΘΕΛΕΙΑ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ

ΑΝΘΕΛΕΙΑ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ

Ένας ξεχωριστός χώρος στην παραλία, σας προσκαλεί να πραγματοποιήσετε την ωραιότερη δεξίωση της ζωής σας. Από την πρώτη ματιά, η επιβλητική αρχιτεκτονική του κτιρίου που δεσπόζει στην περιοχή, θα σας ωθήσει να γνωρίσετε τον χώρο. Εκεί θα ανακαλύψετε ένα περιβάλλον ονειρικό που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και αγάπη, αποκλειστικά και μόνο για δεξιώσεις και events. Η καλαισθησία, το όμορφο περιβάλλον, η μοναδική θέα στη θάλασσα και η άψογη εξυπηρέτηση θα σας αφήσουν την πιο γλυκιά ανάμνηση της ζωής σας.

Στην εκλεπτυσμένη διακόσμηση και την ασύγκριτη πολυτέλεια που πλυμμηρίζουν τον χώρο, συντελούν στοιχεία όπως μαρμάρινα δάπεδα, λεπτομέρειες με ξύλο, ειδικός φωτισμός του κτιρίου και του περιβάλλοντος χώρου, φοίνικες, μεγάλα καταπράσινα δέντρα, που δεν επιτρέπουν την οπτική επαφή, χωρίς όμως να κρύβουν την υπέροχη θέα στον Σαρωνικό, αλλά και η μαγευτική πισίνα που συμπληρώνει το σκηνικό της υπεροχής. Το αίθριο που βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο του χώρου με baboo σαλόνια, ξύλινη πέργκολα και με απεριόριστη θέα στην θάλασσα που κόβει κυριολεκτικά την ανάσα, ενδείκνυται για το ποτό της υποδοχής (welcome bar) ή και για μικρότερες δεξιώσεις.

Αφεθείτε λοιπόν στη μαγεία του ειδυλλιακού ΑΝΘΕΛΕΙΑ και σας υποσχόμαστε ότι οι στιγμές που θα ζήσετε θα είναι μοναδικές.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Λαγονήσι
39ο χλμ Λεωφ. Αθηνών - Σουνίου
2291079532
6946814398

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ