INTERCATERING

INTERCATERING

Η InterCatering, η κορυφαία εταιρεία στο χώρο του event catering, με πολυετή εμπειρία και πολυάριθμες επιτυχημένες εκδηλώσεις στο ενεργητικό της, εξασφαλίζει την άρτια διοργάνωση γαμήλιων δεξιώσεων υψηλών προδιαγραφών από το 1990.

Η έμπειρη ομάδα των sales executives είναι δίπλα σας με πολύτιμες συμβουλές προτείνοντας διαφορετικά food concepts ώστε να συνθέσετε ένα εξαιρετικό menu που θα ικανοποιήσει απόλυτα εσάς και τους καλεσμένους σας. Με αγάπη για τη δημιουργία εξαιρετικών εδεσμάτων, οι έμπειροι chefs της InterCatering με υποδειγματική τεχνική και άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, δημιουργούν εκλεπτυσμένες γεύσεις από τη Μεσογειακή και Διεθνή Κουζίνα.

Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, με επαγγελματισμό και τεχνογνωσία, και διαθέτοντας αποκλειστική συνεργασία με κορυφαίους χώρους στην Αττική, η InterCatering παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις μετατρέποντας κάθε εκδήλωσή σας σε ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι. Επιπλέον, μπορεί να προσφέρει τις εξαίρετες υπηρεσίες της σε οποιονδήποτε χώρο της επιλογής σας σε όλη την Ελλάδα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Γλυφάδα
Ξάνθου 3
210 8946625

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ