EMOTIONAL PHOTOGRAPHY

EMOTIONAL PHOTOGRAPHY

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες
Ν. Ιωνία
Καλλικρατείας 13
210 2791808
6945648076

Dear visitor, if you speak English only, please visit our website where you can find detailed information in both English and Greek.

Αγαπητοί φίλοι, σας καλωσορίζουμε στο Emotional Photography!

Φωτογραφία με ζεστασιά, που πλημμυρίζει από συγκίνηση και συναίσθημα. Αυτός είναι ο αισθητικός μας  στόχος στη φωτογραφία πορτρέτου και ρεπορτάζ, ό,τι δηλαδή συνθέτει τη φωτογραφία γάμου. Αισθητικά αναζητούμε την ισορροπία μεταξύ του αυθόρμητου στιγμιότυπου και της δουλεμένης πόζας και επιλέγουμε τη μουσική επένδυση των δημιουργιών μας με βάση το ιδιαίτερο ύφος και το προσωπικό στυλ των χαρακτήρων του ζευγαριού όπως το βιώσαμε τόσο κατά το μυστήριο, όσο και από την διαπροσωπική επαφή μαζί του πριν και μετά από αυτό.

Ο τεχνητός φωτισμός που χρησιμοποιείται είναι κατά προτεραιότητα συμπληρωματικός του φυσικού, προσαρμοσμένος στις ανάγκες της σκηνικής εκφραστικότητας του ζεύγους. Η προσέγγιση στην ψηφιακή επεξεργασία της εικόνας είναι μινιμαλιστική, με στόχο ένα αποτέλεσμα φυσικό που βοηθά τον παρατηρητή να ανακαλέσει από τη μνήμη του το συναίσθημα εκείνης της στιγμής.

Οι καλλιτεχνικοί συνεργάτες και οι προμηθευτές μας επιλέγονται πάντα με κριτήριο την ποιότητα της δουλειάς τους, την επαγγελματική τους συνέπεια, και πάνω απ’ όλα για το ήθος τους το οποίο μας επιτρέπει μέσα από μια σχέση εμπιστοσύνης να δημιουργούμε μαζί το τελικό αποτέλεσμα που οραματιζόμαστε για την κάθε ανάθεση το οποίο είναι όχι μόνο να ικανοποιούμε πλήρως τους πελάτες μας αλλά και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες τους!